Mediji vseh vrst nam redno prinašajo vznemirljive reportaže o izjemnih ribolovih z voda širom po svetu. Gledamo in poslušamo jih z velikim zanimanjem, a največkrat že kmalu pozabimo nanje.

Ampak nekje globoko v nas pa kljuva misel, da bi si vsaj enkrat v tem kratkem življenju le privoščili en takšen ribolov. Morda na lososa v Kanadi, na mečarico z jahte na oceanu, gazili po vodah Mongolije za tajmenom, ujeli potočno postrv svojih sanj na Novi Zelandiji in morda celo Ognjeni zemlji ali pa le premetavali silikonca za soma in smuča na Ebru v Španiji.

 

Takšne in podobne ribolovne dogodivščine pa so uresničljive, ko se pridružite PASAT-ovim popotovanjem.

Smo specializirani za organizacijo ribiških popotovanj in imamo s tem že dolgoletne izkušnje. Le najboljši revirji so dovolj dobri, da naše goste popeljemo k njim na ribolov. Uredili bomo vse potrebno, da bo vaše potovanje potekalo gladko, ribolov sam pa uspešno.
 

Na pot lahko greste sami, kadarkoli v času ribolovne sezone. Prav tako ste dobrodošli, da se pridružite našim organiziranim skupinam, ki lovijo v najboljšem možnem času. Skupinski termini so navedeni v vsakem posameznem programu.

 

In kjerkoli že boste bredli po vodi, naj bo ta bistra in čista.

Dober prijem!

 

Dr. Jože Ocvirk